Wednesday, 30 November 2011

Tiket Ombak Rindu


Assalamualaikum..jawab dulu salam aku tu yer.. heee.. ;)

Eh...!! semalam aku dah ceritakan kat korang tentang ke "eksaited" aku nak tengok cerita OMBAK RINDU. Kalau nak tegok gambar para pelakon KLIK SINI ok kawan2..

Sebenarnya saje nak citer yang aku dah beli TIKET WAYANG OMBAK RINDU. haha.. Saje nak buat korang jeles..(macam la korang jeles ngan aku.. ye dak..) ok.. Sunggu perasan dirimu ini anis. hahha...

Aku beli TIKET nie online je sebab tak de masa nak g sana beratur panjang - panjang. Sekarang kan zamn teknologi.. Hey come on la.. Wat pe buang masa kat sana.. haha.. kan aku dah membebel nie.. 

Sila klik untuk paparan lebih jelas

Sila klik untuk paparan lebih jelas
Yes, yes and Yes..!! Aku dah boleh tengok citer nie.. Tak sabar rasanya.. Aku book 4 tiket. Biasa lah.. G dated bawak adik- adik.. baik kan aku.. haha.. ELAK MAKSIAT.


Ok now boleh layan citer nie!


☞Korang plak dah beli tiket ke belom?? Sebab aku dengar panggung semuanya FULL.. 
☞Oh!! sungguh x sabar rasanya..
☞Oh!! Kalau nak baca sinopsis TEKAN SINI.
☞Nanti lepas tengok citer nie aku buat review plak ok.. hehe


Sampai disini sahaja coretan ku.. happy reading <3

8 orang bertuah nak mengomen:

Selendang Merah said...

alaaaaaaaaaaaaa....jeles ar nak ikut....:D

*!Life Cik AniS1190 *! said...

hahaha.. jom2.

yaya nazeerah said...

oih, dekat area Klang dah selamat kott. SOLD OUT. Hampeh saje :/
Gayanya ni aku kena tgk minggu depan lah. CEPATT review :)

niaakifays said...

adik kau 'ain' ade temasuk x dlm 4 tiket tue..hihihi...

*!Life Cik AniS1190 *! said...

yaya: tu la pasal.. dekat wangsa walk pon tiket sume sold out! hehe.. ok2.. t aku but review! x sabar nak tunggu esok..!

niaakifays: eh2.. adik aku si 'AIN' tu bawah umo nk tgk citer cinta2 nie.. lagi pon si AIN (merujuk kpd org yg bc) mana tau main cinta2 nie.. haha...

niaakifays said...

hahahahaha...kuang hasam kau.. :p

atiqa aris said...

wah fames giler citer nih semua org nk g tgok.

*!Life Cik AniS1190 *! said...

hehehe..
atiqa aris: mmg fames pon.. jom la join....