Thursday, 17 November 2011

SEGMEN: Jom Terjah (*_*)


Assalamualaikum..jawab dulu salam aku tu yer.. heee..;)

Petang - petang macam nie rasa bosan lak dok opis.. Ngah tunggu waktu nak balik je nie.. Sambil aku blogwalking tadi. aku ternampak la segmen nie.. so aku pon nak join la kan..

Jom join SEGMEN: Jom Terjah (*_*)



Syarat-syarat wajib! 

1. Buat entry dan letak header blog nie.
2. Buat tajuk entry korang SEGMEN: Jom Terjah
3. Dalam ntry korang terpulang nak tulis pasal apa. 
4. dah siap letak url korang dekat sini..


Perhatian: Tarikh tutup dia adalah pada 19.11.2011 pukul 11 malam


*senang kan... so jom la ramai- ramai join.. :)*
Sampai disini sahaja coretan ku.. happy reading <3

13 orang bertuah nak mengomen:

aKSARAfENDI said...

dtg dr segmen sama..pink blog..sejuk mta mmndang..hehehe

Mia Meymi said...

singgah dr sgmen ni.. :)

Selendang Merah said...

thank join jom terjah

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/11/senarai-segmen-jom-terjah.html

HasrulHassan [HH] said...

BroHH singgah sini. Jom blogwalking ke blog lain ehh ...

Sebuah Penceritaan Suku Abad | HASRULHASSAN.COM

Ct Mawa said...

terjah dr segmen yg same

*!Life Cik AniS1190 *! said...

tenkiu awk2 sume.. t anis terjah blog awk sume plak k.. hehe

ApiH said...

singgah dan terjah ;)
Nice blog.

Jom Terjah

dEyda Mahamad Arsad said...

terjah menerjah saje..hehehe

miss atie said...

singgah cni dari segmen yang same.. :)

ERYMIN COLLECTIONS said...

singgah dan follow dari segmen yang sama... sudi2 la join contest di blog saya :)

http://erymincollection.blogspot.com/2011/10/erymins-giveaway.html

MiFiqa said...

salam kenal dan salam terjah sambil follow :)

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-terjah.html

Mira Adzlia said...

dr segmen same..da terjah & follow sini (^_*)