Sunday, 18 December 2011

Dena Bahrin - Bercinta sebelom kahwin, So sweet.. wujud lagi jejaka romantik macam tu kan?


Assalamualaikum..jawab dulu salam aku tu yer.. heee.. ;)
Selamat pagi.. Pagi pagi lagi timeline aku penuh dengan cerita DENA BAHRIN. Siapa dia tu??? kenapa dia famous sangat.. Timeline aku penoh dengan video romantik future husband dia. only one word aku boleh describe kan.
=
=
=
=
=
ROMANTIK
video


 Ok korang dah tengok video nie kan.. Sangat sangat sangat sangat (berapa kali sangat da)
sangat sweet kan.. tak tau nak cakap apa lagi mengambarkan perasaan aku nie ha. Rasa dia wanita yang bertuah sebab mendapat lelaki macam tu. 


Wujud lagi yeh perkahwinan yang diatur keluarga. Ingat kan dalam NOVEL je.. ok nie semua pengaruh novel. hahaha.. Tapi aku sangat suka la dengan video FUTURE HUSBAND die nie. cara dia propose, effort dia utk memnangi hati si gadis,  semua la.. semuanya membuatkan para gadis di luar sana tersenyum sampai ke telinga dan berharap bf mereka akan buat mcm tu jgk kat mereka.. haha(*_*)


#berharap FUTURE HUSBAND aku buat mcm tu jugak. boleh?
(ok aku tau aku perasan)


Untuk  DENA BAHRIN  pesanan aku..
Congratz dear, semoga menjadi wanita solehah dan tak lama lagi akan menjadi isteri solehah. semoga bahagia selalu dan harap membuat pilihan yang tepat :)
Nie la org yang bertuah tu :)
#ok selamat menonton video romantik dan bertacink.

Sampai disini sahaja coretan ku.. happy reading <3

5 orang bertuah nak mengomen:

yaya nazeerah said...

haaa, sweet sangat :)

*!Life Cik AniS1190 *! said...

ko dah tgk. sweet sgt kan..

Nurul Iman Rosman said...

hehe, kite pon ade buat entry pasal Dena ni jgk.

Untung laki tu dapat Dena,
and untung Dena dpt laki tu.

Sangat2 sweet lah, rase nak suruh je family carikan suami pulak. Malas nak couple2. heee :D

*!Life Cik AniS1190 *! said...

nurul iman: hehe.. tau.. kita dpt tau pasal dia kat entry awk gak la.. hehe

haha.. nak suh family carikan yer.. tp x tau la sesuai ke x.. ye dak.. hehe...

niaakifays said...

waaaaaaahhhh~