Sunday, 8 January 2012

Saya Tersenarai dalam 1,000 blog terhebat


How to Join ?
1.Buat satu entri betajuk Segmen Saya Tersenarai dalam 1,000 blog terhebat
2.copy banner di atas dan link kan ke entri ini
3.hantar link entri anda di bahagian komen 
dan bagitahu sama ada anda adalah pengguna blogskin atau blog design*wajib *
It is a contest . help..help..help please ... ;) terima kasih ye ^_^
Anys harap korang tolong ye . penat anys list blog2 korang :( *ayat sedih sebab like tak ningkat pon T_T

12 orang bertuah nak mengomen:

einaiskma said...

thniah...:)

Razif Mokji said...

layan ...

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join ! =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

no limit adventure said...

nice blog :)

eLLa n aLia said...

gudluck! :)

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye tq..;D

ain dzaya said...

hai 1000 blogger hebat!!

"Jadi draftsman cita cita sejak azali.".

Nurrul said...

tahniah ! Update please ! ^^

*Selamat Hari Raya :)

Khalilah MNor said...

Tahniah~! semoga teus jd hebat... ;) Salam kenal dari sy...

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

encikarman said...

tahniah gegirl... jgn nakal2

tenku butang said...

done follow sini no.205
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/