Monday, 31 October 2011

Cer teka tempat ni dimana???



Assalamualaikum.. tak jawab dose. kalau jawab comeynye awak... :)






*Korang tahu tak tempat ini kat mana? kalau pandai jawab aku bagi gula-gula lolipop.. tapi dalam mimpi krang la yeh..
**cer la teka cepat tempat nie kat mana...
***Ini hanya preview jer .. Next Entry aku citer selanjutnya k..


Sampai disini sahaja coretan ku.. happy reading <3




Sunday, 23 October 2011

Preview .:: ARISSA SAKINAH ::.


Assalamualaikum.. Morning guys.. Moday blues.

apa pandang2 saya.. kan da juling.. hehe


Hari nie nak tunjuk gambar dak KINAH je dulu.. My Lovely ADIK.. 

2 hari selepas dilahirkan
cakk!!
sshhh.. saya nak tido la.

Eee.. saya pandai pegang botol susu sendiri la.. mekacih kak anis ajar kan.

Mata saya nie besarkan..

kak alia kata saya ada tetek la..

hip hope baby!

Saya demam la.. kesian ibu n kak Anis jaga saya..





ini la kakak anis saya.. hehe



**Ok nie just preview je.. Next entry aku nak cerita sedih tetang budak nie.. stay tune.. :)




mekacih sudi baca. Kalau suka coment la.. ngee..

Friday, 21 October 2011

Wordless Friday

**Entry bosan di ofis akibat kekenyangan, malas nak buat keje.. 




*nie masa aku lunch tadi. Kat Keramat Au3. Tak tau la plak pe nama kedai die. Tapi nasi ayam dia sedapp oo.. :)

Thursday, 20 October 2011

.:Ramai Orang Wish Besday:.



Assalamualaikum Readers.. Salam penghulu segala hari. Alhamdulillah saya masih hidup di dunia yang fana ini . Sebelum tu nak bagi tahu ini entry paling banyak gambar. Tapi bukan gambar aku la.. ngee..

Tu tengok tajuk blog aku apa.. Sebenarnya aku nak menepek gambar yang berunsurkan 18sg (tpu jer). Setelah 8 hari hari jadi aku berlalu. Kalau nak tengok gambar masa hari jadi tu  klik sini . Hari ini setelah kekurangan idea aku mendapat ilaham iaiutu menepek wish besday kat facebook aku.. nge.. rasa terharu la ada jugak orang wish aku yang tak seberapa nie.

Setelah berpenat lelah memPRINTSCREEN kan semua yang wish besday kat facebook aku, banyak wooo.. inilah hasilnya.Aku rasa tak salah untuk aku buh gamba nie.. sebab aku nak jadikan kenangan. blog kan macam diari. :)

**klik untuk tumbesaran yang lebeih besaww...




































Akhir sekali aku nak memaparkan video besday aku.. ngee...

video

hope korang ejoy membaca blog aku nie.. segala kekurangan datang dari diri saya sendiri.. chow...