Thursday, 20 October 2011

.:Ramai Orang Wish Besday:.



Assalamualaikum Readers.. Salam penghulu segala hari. Alhamdulillah saya masih hidup di dunia yang fana ini . Sebelum tu nak bagi tahu ini entry paling banyak gambar. Tapi bukan gambar aku la.. ngee..

Tu tengok tajuk blog aku apa.. Sebenarnya aku nak menepek gambar yang berunsurkan 18sg (tpu jer). Setelah 8 hari hari jadi aku berlalu. Kalau nak tengok gambar masa hari jadi tu  klik sini . Hari ini setelah kekurangan idea aku mendapat ilaham iaiutu menepek wish besday kat facebook aku.. nge.. rasa terharu la ada jugak orang wish aku yang tak seberapa nie.

Setelah berpenat lelah memPRINTSCREEN kan semua yang wish besday kat facebook aku, banyak wooo.. inilah hasilnya.Aku rasa tak salah untuk aku buh gamba nie.. sebab aku nak jadikan kenangan. blog kan macam diari. :)

**klik untuk tumbesaran yang lebeih besaww...




































Akhir sekali aku nak memaparkan video besday aku.. ngee...


hope korang ejoy membaca blog aku nie.. segala kekurangan datang dari diri saya sendiri.. chow...

1 orang bertuah nak mengomen:

Ibu Aufa Auni said...

WUUUU.... MMG BANYAK...