Friday, 30 December 2011

Segmen:Blogwalking and Follow by Tintan




Syarat-syaratnya
  • Buat entry bertajuk Segmen:Blogwalking and Follow by Tintan 
  • Copy banner tak comel tu dan backlink kan ke entry ni
  • Follow  blog tintan dekat sini *tak wajib,tapi kalau baik hati..followlah :p
  •  tag beberapa kawan,tak kesahlah berapa banyak pun *taknak tag pun takpe
  • hantar URL entry dekat entry ni.
  •  Expired Date:31/12/2011 at 8.00 PM
**kesemua diatas dicopy oleh tuan punye blog.. mekasih:)

Apa lagi kawan-kawan.. Joma la join Giveaway Tintan nie.. Sambil sambil tu boleh tambahkan follower dan kenalan korang. X der susah mana pon syarat dia kan.. Jom support Blogger! yeaay!!

Sampai disini sahaja coretan ku.. happy reading <3

5 orang bertuah nak mengomen:

puteri hanisah said...

dtg dari segmen yg same!!
done follow u
http://nysahanysa97.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html

*!Life Cik AniS1190 *! said...

ok.. kita da flw awk jugak! yea!

puteri nur afiqah said...

hai...
saya dari segmen yg sama.. sudah follow...
sudi2 la ke blog saya ^_^
http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html

hidayah said...

dr segmen yg sme ..
http://rainingofmylife.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html
jemput follow blog saye gak

tanx :D

LoveHeart said...

From the same segment.. :)
Follow You Sis :D