Wednesday, 21 December 2011

Mega Giveaway By Cik Bunny


Assalamualaikum.. as usual aku nak masuk lagi giveaway.. gila meroyan betol aku malam nie.. asyik masuk giveaway jer.. haha.. ok cekidout!
cara-cara nak joinya KLIK SINI!




Syarat untuk Join:

- Mempunyai alamat di Malaysia.
- Buat 1 entri bertajuk "Mega Giveaway By Cik Bunny", copy banner giveaway kat SINI dan linkkan ke entri ni.
- Letak link sponsor dalam entri:- sila like dan follow sponsor.
- Tag kalo nak tag *tak wajib tapi ada hadiah untuk top referral
- Dah siap? Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.

Tarikh Tutup: 31 Januari 2012
Juri Giveaway: Encik Random.org & Cik Bunny (top referral dan top commentor)
**kesemua diatas dicopy dari tuan punya blog.. KLIK SINI. mekasih yer cik bunny.. (*_*)

Sampai disini sahaja coretan ku.. happy reading <3

1 orang bertuah nak mengomen:

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah sini ..
Niena ada buat GA .. Lebih 51 hadiah untuk dimenngi .. jom join ! Kemungkinan besar tarikh tutup akan dipercepatkan awal bulan March ..

http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html