Saturday, 31 December 2011

Jom Tambah Follower Awal Tahun 2012

 Jom Tambah Follower Awal Tahun 2012




 Syarat- syaratnya:-
  1. Buat satu entri dengan tajuk: Jom Tambah Follower Awal Tahun 2012
  2. Tempek badge yang dah disediakan tu dan link ke entri ini.
  3. Tulis target berapa follower blog yang nak anda capai menerusi segmen ni.
  4. Dah siap ... sila tinggalkan url entri anda tu di ruangan komen disediakan.
  5. Jadilah follower blog ini ehh ... sebagai tanda persahabatan dalam dunia blog.
Penyenaraian akan dibuat ikut peringkat2, semoga semua yang join boleh saling follow, tanpa prejudis .... tutup segmen ini adalah pada 1 Januari 2012 jam 11 pagi.

Oh ya? Target Follower anis adalah sampai 200.. Tak banyak kan cita - cita anis? hah! berangan je la ko ni anis! ok Fine! So jom berkenalan! HELLO NEW FRENS!

~guys! happy new year! i miss my dad! semoga allah merahmatinya.. first year without him! i am trully miss u dad!~

p/s: 100% dicopy oleh tuan punya blog... 


9 orang bertuah nak mengomen:

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam ...
terima kasih kerana sudi join ...

Ezad Skytech said...

tak salah ada target kan...semoga tercapai...(^^,)

teko_milo said...

salam singgah dari segmen yg sama.yeeaaahhaaa happy blogging frenz

iyou said...

keep it up! ^^
tak sempat nak join segmen tp nk jenguk jgk blog-blog yg tersenarai.. heeee...

Arra Ahmad said...

singgah dr segmen sama..jom singgah blog kiter..:)

deen azmee said...

as-salam..

selamat tahun baru..

singgah dari segmen HH.. hehehe.. :)

http://deenazmee.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower-awal-tahun-2012.html

*!Life Cik AniS1190 *! said...

hee.. nant anis terjah balik yer.. yeay!

shy princessha said...

as salam...

dtg dr segmen y sama...
sudah follow sini...=)

Ayang Anim said...

salam..

saya tak sempat join segmen ni...
anyway saya nak terjah jugak list di blog HH utk tambah follower...

http://tintaanim.blogspot.com/

tq