Wednesday, 23 November 2011

Part3 - Ada apa Dengan 13.11.11??



Assalamualaikum..jawab dulu salam aku tu yer.. heee.. ;)



Yeaaayyy!! akhirnya aku berkesempatan nak buat entry terakhir pasal PERKAHWINAN abang sedara ku..Ok pada siapa- siapa yang terlepas baca tu boleh klik sini untuk part1 dan part2. Ok yer kawan kawan.. aku janji nie last entry pasal kenduri nie.. mest korunk semua dah bosan kan.. asyik aku citer pasal kenduri kawin je... hahah.. Nak wat macam ne.. baca je la kan..#tdmk.. (n.n)

Majlis di sebelah pihak lelaki nie bermula dalam pukul 11 pagi.. pukul 9 lagi aku dah bangun-bangun dan bersiap ok mengalah kan pengantin lak kan.. tu nampak tak gambar diwah siap ada pin duit.. tu maknanya aku jadi orang kuat masa majlis nie berlangsung.


Majlis nie berlangsung kat Dewan Koperasi Polis Fasa II (ala depan sekolah SKTKP tu sebelah highway). Dalam pukul 1 macam tu memang da ramai orang datang la kan.. Nak - nak time penganting datang (for sure memang ramai orang la kan dari rombongan pihak perempuan) plus dengan tetamu-tetamu lain yang nak datang time nie gak.. Memang penuh la.. Macam rumah terbuka plak aku rasa.. haha.

Ok la.. mest korang dah bosan kan asyik membaca jer.. meh aku sajikan gambar - gambar sekitar majlis nie.. Sorry la.. gambar aku tak banyak sangat sebab aku bzy melayan tetamu.. Kesini kesana dengan menjaga dak kinah yang asyik menagis jer.... tak sempat nak bergambar.. Jom -jom...!! Jom tengokkk!!

Ha ha.. aku saje amik gambar yang paling burok.. soory T_T
Atas: Gambar adik beradik mak aku
Bawah: Gambar sedara- sedara belah lelaki




Gambar diatas adalah sekitar majlis berlangsong.. Macam - macam persembahan ada.. Masa pengantin datang ada bersilat la..  Masa pengantin makan ada budak - budak kecik dari kebudayaan menari lah.. Macam - macam la.. phening pale aku.. haha

Atas: Acu n syasya
Bawah: Aku, dak kinah n Alia
Budak2 Flower girl ngah bersedia

Abg n dak kinah



Budak - budak yang suka bergambar.. zaman aku dah lepas da.. 
Dua - dua adik aku Alia and Aimi.. 

Aku dah macam mak orang pon ada.. Adeh...
Kesimpulannya yang aku nak cakap pasal kenduri ini adalah :
☞ Baru aku tahu buat kenduri kawin nie susah.. Rancang berbulan2, tapi bila dah tiba masanya abis sekejap je kan..
☞ Masa majlis nie berlangsung memang sangat penat ok. Aku balik - balik umah je teros tdo
Incik Pemanis Hati sempat datang.. (So sweet)
☞Ehem - ehem.. pas nie turn sapa lak yang nak kahwin yer.. Aku????  Lambat lagi.. $ tahun lagi rasanya...

Last gambar.. Antara dua gambar dibawah.. mana satu Incik Pemanis Hati ??? A ke B???
Sape pandai jawab kasi gula- gula la.. ngeee.. da.. happy Tuesday u alls..
A
B
Sampai disini sahaja coretan ku.. happy reading <3

6 orang bertuah nak mengomen:

yaya nazeerah said...

Haha, gambar yang last skali tak leh bla :)
Semoga Berbahagian :D

wan nurul hezrina said...

muka korang mcm mirip2lh..ada jodohtu

*!Life Cik AniS1190 *! said...

eh akak.. yg mana satu nie.. yang A ke B?? hehe

*!Life Cik AniS1190 *! said...

cik yaya: hahha.. yg A kan wei...

yaya nazeerah said...

yang b lah

niaakifays said...

yg A ke yg B??xdapat nak teka lah..muke 3 3 same je...hehe...