Sunday, 20 November 2011

YEAY! BARANG DAH SAMPAI~~


Assalamualaikum..jawab dulu salam aku tu yer.. heee.. ;)





Ok hari nie mood aku baik wooo!! Sebab apa.. sebab semalam masa aku balik keje jer MAKEUP yang aku beli kat internet dah sampai dengan selamatnya.. HORAYYY!! sukanyaaa!!



Double happy lagi sebab buku NOVEL yang aku beli kat KARYA SENI pon dah dapat setelah dari minggu lepas aku order.. Lama woo tunggu.. ingat nak call jer.. Tapi alhamdulillah la.. barang selamat sampai jugak.. Novel Cinta Kontrak.(nanti pas aku baca aku buat review plak yer.)


So aku nak tunjuk kat korang la barang yang aku beli semalam kan.. Here we go..  Set MAKE UP 120 pallate dan sekali dengan set BERUS lagi. dahtu da la dapat FREE MASKARA... ha.. sapa tak nak barang free kan..

kanan: satu set lengkap                      kiri: bila aku dah bukak pallate tu
Nie set BERUS bila dah bukak


Harga dia ok la.. Not bad.. Akak tu dia buat promosi 
SEMPENA MALAYSIA LAWAN MYANMAR MENANG HARI TU..
aku apa lagi.. Grab teros la.. 

Set make up 120 pallate = 45
Set beros MAC = 17
Postage       = 8

 Total  = 45+17+8
=
=
=
=
70


ha!!ok kan.. nice.. jom la korang beli make up kat akak nie.. 
g add fb dia.. nie ha link dia DIA DILA

ok bye.. aku nak g make up kan BUDAK kecik nie plak.. daaa~

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

Comel kan dia buat pelbagai gaya.
Sampai disini sahaja coretan ku.. happy reading <3

9 orang bertuah nak mengomen:

niaakifays said...

adakah menjoin2 segmen2 di blog2 membuatkn follower anda bertambah bertambah dan bertambah ye?haha :D

wan nurul hezrina said...

erm banyaknya alat makeuptu=)mesti leh jadik mak andam nie.akak tak getilah make up.nnt ajarkan?

*!Life Cik AniS1190 *! said...

kak wan: hehe... anis pon x reti sebenarnya.. saje nak mencuba jer.. hahah.. mekacih kak wan..

aKSARAfENDI said...

perghh alat mekap tu da mcm mekap artis da..baby tu comel la..cubitkan pipi dia sket..

Hani Syahani said...

makeup kan ahkak boleh? heheheheh

*!Life Cik AniS1190 *! said...

aksar: hehe.. ingat mekap artis je ley ada.. anis pon nak gak.. hehe

kak hani: hehe... anis pon sebenarnya bukannya pandai sgt pon.. saje gatal nak membeli.. heee

Hani Syahani said...

gatai membeli menang memakai tau :p
hehehehehe

Alia Syaza :) said...

hamboiii. seronok yee . berterima kasih lah kepada hamba. muahahahaha xD

*!Life Cik AniS1190 *! said...

alia: eh2.. pehal nak mekasih kat ko lak.. hahahhahah